Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al limone
- 2 limoni, preferibilmente biologici
- 150 g di zucchero
- 4 uova
- 100 g di burro a tocchetti
Meringa
- 180 g di zucchero
- 60 g di albumi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1214 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 29.8 g
- Vetten
- 16.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema pasticcera
15min
Pan di Spagna
1óra 50p
Cupcake gigante
1h 30min
Dolce al latte
5h
Isadora ubriaca alle noci
3 godz.
Éclair come un Paris-Brest
5h
Éclaires al cioccolato
4 Std. 50 Min
Crostata meringata all'arancia
30min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min
Pavlova
2h 45min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25min
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1h 5min