Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al limone
- 2 limoni, preferibilmente biologici
- 150 g di zucchero
- 4 uova
- 100 g di burro a tocchetti
Meringa
- 180 g di zucchero
- 60 g di albumi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1214 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 29.8 g
- Vetten
- 16.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema pasticcera
15min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 min
Profiteroles
2h
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3h 30min
Cannoli alla crema Chantilly
1 godz. 5 min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 min
Budino al miele e rum con salsa alle fragole
2h 30 min
Cupolette al limone
9 Std.
Bignè menta e cioccolato
4h
Éclair di primavera alla verbena
Keine Bewertungen
Donuts al caramello
6h
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
2h 30 min