Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al limone
- 2 limoni, preferibilmente biologici
- 150 g di zucchero
- 4 uova
- 100 g di burro a tocchetti
Meringa
- 180 g di zucchero
- 60 g di albumi
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1214 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 29.8 g
- Vetten
- 16.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema pasticcera
15 min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Glassa al burro
10 dk
Glassa di zucchero
10 dk
Éclair con crema pasticcera e caramello
1h 10min
Cupolette al limone
9h
Torta multistrato al limone e fiori di sambuco
5 Std. 30 Min
Torta multistrato al pan di zenzero
28h 50min
Éclair all'arancia
7 Std.
Torta brownie al cioccolato e crema al caramello salato
2hod. 35min
Crema al burro al cacao
10 dk
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 dk