Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Meatballs
- 2 - 3 sprigs fresh dill, leaves only
- 2 garlic cloves
- 2 slices bread (approx. 60 g), torn into pieces
- 60 g brown onion, cut into quarters
- ¼ tsp ground allspice
- ¼ tsp ground nutmeg
- ⅛ tsp ground black pepper
- ½ tsp salt
- 1 egg
- 500 g lean beef mince
Gravy
- 50 g salted butter, cut into pieces
- 30 g plain flour
- 400 g water
- 2 - 3 tsp Meat stock paste, to taste (see Tips)
- 100 g pouring (whipping) cream
- 2 tsp Worcestershire sauce
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tbsp oil
- fresh dill, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1543.8 kJ / 367.6 kcal
- Eiwitten
- 22.4 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 26.6 g
- Verzadigd vet
- 13.4 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 744.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sticky drumettes
2 godz. 45 min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Family chicken galette
1ч. 55 мин.
Pastitsio
1 Std. 30 Min
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1h
Rosemary meat pies
3h 30 min
Texas-style lovely legs
4 Std.
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45min
Meatballs in red pepper sauce
30 min
BBQ chicken winglets
1h 15min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min