Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Meatballs
- 2 - 3 sprigs fresh dill, leaves only
- 2 garlic cloves
- 2 slices bread (approx. 60 g), torn into pieces
- 60 g brown onion, cut into quarters
- ¼ tsp ground allspice
- ¼ tsp ground nutmeg
- ⅛ tsp ground black pepper
- ½ tsp salt
- 1 egg
- 500 g lean beef mince
Gravy
- 50 g salted butter, cut into pieces
- 30 g plain flour
- 400 g water
- 2 - 3 tsp Meat stock paste, to taste (see Tips)
- 100 g pouring (whipping) cream
- 2 tsp Worcestershire sauce
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tbsp oil
- fresh dill, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1543.8 kJ / 367.6 kcal
- Eiwitten
- 22.4 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 26.6 g
- Verzadigd vet
- 13.4 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 744.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 Std.
Plaited pork pie
40min
Family burger pie
1 Std. 25 Min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
Meatball subs
55 Min
Chicken stock paste
45min
Pastitsio
1 Std. 30 Min
Classic meatloaf
1h 35min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40min
Rustic beef tarts
1 Std.
Sticky meatball subs
1 Std.
Meat stock paste
45min