Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre
- 100 g de leche entera
- 20 g de levadura prensada fresca
- 170 g de harina de fuerza
Napolitanas
- 340 g de harina de fuerza
- 80 g de agua
- 75 g de azúcar
- 5 g de sal
- 250 g de mantequilla fría y en un bloque
- 1 huevo batido
- 30 - 40 g de almendras laminadas
- 500 g de crema pastelera
- 1 - 2 cucharadas de azúcar glas para espolvorear
- Voeding
- per 30 unidades
- Calorieën
- 35490 kJ / 8490 kcal
- Eiwitten
- 125.1 g
- Koolhydraten
- 800.7 g
- Vetten
- 532.2 g
- Vezels
- 67.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema pastelera
10min
Brazo de gitano
3 Std.
Masa para empanadillas
1 godz. 40 min
Hojaldre rápido
2h
Profiteroles
2h
Caracolas con fruta escarchada y pasas
4h 30 min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1h
Bambas de nata
1h 50min
Croissant de masa brioche hojaldrada
6h 40min
Masa de hojaldre clásica
7 Std.
Cañas de nata
30min
Xuxos de crema
1 Std. 30 Min