Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre
- 100 g de leche entera
- 30 g de levadura prensada fresca
- 170 g de harina de fuerza
Masa
- 340 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 80 g de agua
- 1 huevo
- 75 g de azúcar
- 1 cucharadita rasa de sal
- 100 g de mantequilla en trozos (a temperatura ambiente)
Napolitanas
- 250 g de mantequilla fría (en un bloque)
-
600
g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en barritas
of 600 g de chocolate con leche en barritas - 1 huevo batido
- 40 g de almendras laminadas
- 2 cucharadas de azúcar glas para espolvorear
- 2 cucharadas de jalea de manzana para dar brillo
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1478 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 33.4 g
- Vetten
- 22.2 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Magdalenas rellenas de chocolate
30 Min
Coberturas de chocolate y aceite
15 Min
Gofres de sartén
45 Min
Berlinesas rellenas de chocolate a la canela
1h 30min
Panecillos de leche rellenos de chocolate al vapor
3h 35min
Bollos de leche rellenos de chocolate
2h 30 min
Magdalenas de chocolate (sin huevo)
1 Std. 10 Min
Bizcocho cebra
1 Std. 10 Min
Palmeritas de hojaldre bañadas con chocolate
5h
Milhojas de chocolate y nata
2h 30 min
Rosquillas de bizcocho de chocolate
1h 50 min
Rosquillas americanas (doughnuts)
2 godz. 10 min