Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre
- 100 g de leche entera
- 30 g de levadura prensada fresca
- 170 g de harina de fuerza
Masa
- 340 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 80 g de agua
- 1 huevo
- 75 g de azúcar
- 1 cucharadita rasa de sal
- 100 g de mantequilla en trozos (a temperatura ambiente)
Napolitanas
- 250 g de mantequilla fría (en un bloque)
-
600
g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en barritas
of 600 g de chocolate con leche en barritas - 1 huevo batido
- 40 g de almendras laminadas
- 2 cucharadas de azúcar glas para espolvorear
- 2 cucharadas de jalea de manzana para dar brillo
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1478 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 33.4 g
- Vetten
- 22.2 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bollos de leche rellenos de chocolate
2h 30min
Rosquillas de bizcocho de chocolate
1h 50 min.
Chocolate whoopie pies con crema de avellana
40min
Croissants de hojaldre rellenos de chocolate
3u. 35min
Buñuelos rellenos de chocolate
5h
Bizcocho cebra
1 Std. 10 Min
Roscón de rosas
4h
Panecillos de leche rellenos de chocolate al vapor
3u. 35min
Berlinesas rellenas de chocolate a la canela
1h 30min
Palmeritas de hojaldre bañadas con chocolate
5h
Napolitanas de crema
4u. 45min
Xuxos de crema
1h 30min