Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 100 g de nata (35% de grasa)
Masa
- 250 g de leche
- 30 g de levadura prensada fresca
- 75 g de azúcar
- 75 g de mantequilla
- 2 huevos
- 600 g de harina de fuerza
- 1 pellizco de sal
Para freír
- 500 g de aceite de girasol
Rebozado
- 100 g de azúcar
- 1 cucharadita de canela molida
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1254 kJ / 300 kcal
- Eiwitten
- 5.33 g
- Koolhydraten
- 36.99 g
- Vetten
- 14.54 g
- Vezels
- 1.96 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gofres de sartén
45 Min
Bambas de nata
1 Std. 50 Min
Bollos de leche rellenos de chocolate
2 godz. 30 min
Baño de azúcar
5min
Petisús (éclairs)
1 Std. 50 Min
Xuxos de crema
1h 30min
Palmeritas de hojaldre bañadas con chocolate
5 godz.
Napolitanas de chocolate
6j 30 menit
Buñuelos rellenos de chocolate
5 godz.
Bambas Boston cream
2h
Trenzas de avellana
1h 45min
Rosquillas americanas (doughnuts)
2h 10 min.