Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 170 g de harina de repostería (y algo más para espolvorear)
- 30 g de cacao puro en polvo
- 130 g de mantequilla fría y en trozos pequeños
- 130 g de nata (35% de grasa) fría
Relleno
- 100 g de azúcar
- ½ sobre de gelatina neutra en polvo
- 500 g de nata (35% de grasa) fría
Montaje
- frambuesas frescas (para decorar)
- 1 cucharada de azúcar glas
- hojas de menta fresca (para decorar)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2919 kJ / 698 kcal
- Eiwitten
- 5.56 g
- Koolhydraten
- 46.89 g
- Vetten
- 54.26 g
- Vezels
- 1.19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastelitos de naranja y chocolate
1 godz. 45 min
Tarta de mousse y merengue de chocolate
2 godz. 15 min
Piononos de chocolate y fresa
30 min
Coberturas de chocolate y aceite
15min
Tejas de cacao con almendras
8h 45min
Tronco de Navidad
8h 30min
Merengue de chocolate
2h 25 min
Pastel de chocolate y queso con pistachos
9 Std. 30 Min
Xuxos de crema
1 Std. 30 Min
Baño de chocolate
5min
Brazo de gitano
3h
Tarta San Marcos
4 Std.