Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 8 - 10 tiras de piel de naranja
- 100 g de agua
- 100 g de vino blanco
- 100 g de aceite de girasol
- ½ cucharadita de sal
- 500 g de harina de repostería
Terminación
- 500 g de aceite de girasol para freír
- 50 g de azúcar para espolvorear
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 601 kJ / 145 kcal
- Eiwitten
- 2.11 g
- Koolhydraten
- 17.28 g
- Vetten
- 7.35 g
- Vezels
- 0.77 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bizcocho al vapor con almíbar de limón
1 godz. 45 min
Bollos de manteca (Andalucía)
1h 10min
Rebojos zamoranos
50 min
Barba de dragón
2 Std.
Tarta rosquilla gigante (doughnut)
3 Std. 30 Min
Mantecados empolvados
2 Std.
Tortas de Pascua murcianas
2 Std.
Bomba de chocolate
4 Std.
Mantecados de almendra
30 min
Tortas dulces y saladas
1 godz.
Almoixàvenas
1 Std. 30 Min
Tortas de Alcázar
40 min