Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 250 g de harina de repostería (y un poco más para espolvorear)
- 50 g de licor de anís
- 50 g de manteca de cerdo
- 50 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 300 - 400 g de aceite para freír
Almíbar de miel y moscatel
- 200 g de miel
- 100 g de vino dulce (moscatel)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 391 kJ / 94 kcal
- Eiwitten
- 0.9 g
- Koolhydraten
- 11.1 g
- Vetten
- 5.1 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Pestiños andaluces
1h
Bizcocho al vapor con almíbar de limón
1h 45min
Flores de carnaval
40min
Roscos chiclaneros
1h
Roscos de vino
45min
Cremadillos
3h 50min
Bollos de manteca (Andalucía)
1h 10min
Bizcochos borrachos
1h 5min
Milhojas de merengue
1h 40min
Pudin de pan
3h
Tocino de cielo
4h 30min
Cortadillos de cidra
1h