Apparaten en Accessoires
Roscos de vino
Voorbereiding 25min
Totaal 45min
40 unidades
Ingrediënten
-
310 g de harina de fuerza
-
310 g de harina de repostería
-
100 g de avellanas tostadas
-
240 g de azúcar glas
-
250 g de manteca de cerdo ibérico
-
½ cucharadita de canela molida
-
250 g de vino dulce
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 unidad
Eiwitten
1.87 g
Calorieën
624 kJ /
149 kcal
Vetten
7.93 g
Vezels
0.7 g
Koolhydraten
17.36 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dulces navideños
13 recepten
Spanje
Spanje
Misschien vind je dit ook leuk...
Cortadillos de cidra
1u.
Mantecados
2u.
Pestiños borrachuelos
50min
Bollos de manteca (Andalucía)
1u. 10min
Polvorones de cacao y almendra
10u. 30min
Mantecados empolvados
2u.
Roscos chiclaneros
1u.
Mantecados de almendra
30min
Polvorones de limón
13u.
Pestiños andaluces
1u.
Perrunillas
30min
Hojaldrinas de naranja
2u.