Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 310 g de harina de fuerza
- 310 g de harina de repostería
- 100 g de avellanas tostadas
- 240 g de azúcar glas
- 250 g de manteca de cerdo ibérico
- ½ cucharadita de canela molida
- 250 g de vino dulce
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 624 kJ / 149 kcal
- Eiwitten
- 1.87 g
- Koolhydraten
- 17.36 g
- Vetten
- 7.93 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pestiños andaluces
1sa
Roscos chiclaneros
1sa
Mantecados
2h
Bollos de manteca (Andalucía)
1 Std. 10 Min
Bollos de aguardiente (sin azúcar)
1sa 30 dk
Polvorones de limón
13 Std.
Hojaldrinas de naranja
2h
Pestiños borrachuelos
50 Min
Mantecados empolvados
2h
Polvorones de cacao y almendra
10 godz. 30 min
Cortadillos de cidra
1sa
Ensaimada de cabello de ángel (Islas Baleares)
11 Std.