Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema pastelera
- 500 g de leche entera
- 50 g de harina de repostería
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 10 g de azúcar vainillado
- 70 - 100 g de azúcar
- ¼ g de nuez moscada molida
Masa
- 100 g de leche entera
- 20 g de levadura prensada fresca
- 350 g de harina de fuerza
- 2 huevos
- 30 g de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de piel de limón rallada
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente
Fritura
- 300 - 500 g de aceite para freír
- 100 g de azúcar
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 695 kJ / 166 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 21.5 g
- Vetten
- 7.2 g
- Vezels
- 0.6 g
Alternatieve recepten
Bollos de leche rellenos de chocolate
2h 30min
Ensaimadas individuales
9u.
Rosquillas americanas (doughnuts)
2h 10min
Crema pastelera
10min
Buñuelos de viento
1hod.
Bambas de nata
1 Std. 50 Min
Berlinesas rellenas de chocolate a la canela
1 Std. 30 Min
Napolitanas de crema
4 godz. 45 min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1hod.
Milhojas con crema pastelera y nata
1hod.
Brazo de gitano
3h
Tarta San Marcos
4 Std.