Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de caldo de carne frío
- 6 huevos
- 220 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de piel de limón rallada
- 1 trozo de tocino fresco (para engrasar la sartén)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 309 kJ / 74 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 8.1 g
- Vetten
- 3.1 g
- Vezels
- 0.4 g
Alternatieve recepten
Bica de Castro Caldelas
1h 20min
Masa para empanada con levadura
1h 20min
Casadielles
3 godz.
Vieiras "Rias baixas"
1h 10min
Empanada de maíz con berberechos
1h 15min
Empanada gallega de manzana
3 Std. 45 Min
Tarta de frixuelos y arroz con leche
2 godz.
Empanada de raxo
2 Std. 30 Min
Orejas de carnaval
30min
Empanada de maíz con vieiras
1h 30min
Caldo gallego de grelos
4 godz. 10 min
Empanada de maíz con congrio
2 godz.