![Filloas Filloas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3A44A79C-5C0E-44A5-9B62-661A1D5B3F04/Derivates/ee69e0ca-ecee-42e9-a9a0-01ddb39c73d7.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de caldo de carne frío
- 6 huevos
- 220 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de piel de limón rallada
- 1 trozo de tocino fresco (para engrasar la sartén)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 309 kJ / 74 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 8.1 g
- Vetten
- 3.1 g
- Vezels
- 0.4 g
Alternatieve recepten
Vieiras "Rias baixas"
1u. 10min
Empanada de lacón con grelos
2h
Empanada gallega de manzana
3h 45min
Empanada de maíz con vieiras
1h 30min
Orejas de carnaval
30min
Empanada de maíz con congrio
2h
Empanada de maíz con berberechos
1h 15 min
Caldo gallego exprés
30min
Empanada de raxo
2h 30min
Roscón gallego
1h 30min
Bica de Castro Caldelas
1u. 20min
Empanada de sardinas
1h 15 min