Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de carne de ternera en trozos (en trozos de 3x3 cm)
- 400 g de huesos de ternera (en 2-3 trozos)
- 1 - 2 tomates maduros (aprox. 200 g)
- 1 zanahoria en trozos (aprox. 80 g)
- 1 cebolla en octavos (150-200 g)
- 2 dientes de ajo
- 1 ramillete de hierbas frescas variadas (tomillo, romero, laurel, etc.)
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de vino tinto
- 4 - 5 granos de pimienta negra
- 1 - 2 cucharaditas de sal
- 1000 - 1500 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 130 kJ / 31 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 6.8 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caldo de pollo con jengibre
1h 45min
Caldo de gallina
1 Std. 10 Min
Caldo de ave y jamón
1 Std. 5 Min
Caldo escocés (Scotch broth)
1sa
Sopa de ave
40 dk
Cordero al vino tinto
45 Min
Cocción de alubias
9 godz. 20 min
Pochas guisadas con pato
1 Std. 10 Min
Caldo con ternera y verduras
1 Std. 10 Min
Consomé de ternera
1 Std. 40 Min
Lengua de ternera al vino tinto
2 godz. 50 min
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
2 godz. 50 min