Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 10 g de pepinillos en vinagre
- 10 g de cebollitas en vinagre
- 10 g de alcaparras
- 1 huevo duro
- 200 g de mayonesa
- 4 lomos de bacalao al punto de sal (entre 1,5 y 3,5 cm de grosor)
- 4 pellizcos de sal
- 4 cucharadas de harina
- 2 cucharadas de aceite
-
sal en escamas
of flor de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2329 kJ / 557 kcal
- Eiwitten
- 25.4 g
- Koolhydraten
- 9.4 g
- Vetten
- 46.5 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 1063.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ceviche de corvina
2 Std. 40 Min
Mayonesa a la francesa
5 Min
Blinis con tartar de salmón
1 Std. 20 Min
Ensalada César con fingers de pescado
40 min
Tacos de bacalao a la provenzal con salsa tártara
30 min
Ensalada César
15 Min
Bacalao confitado con alioli de ajo negro
30 min
Vieiras a la plancha con mermelada de chile
25 min
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1h 10 min
Tartar de bonito con espuma de cebollino
20 min
Timbales de salmón con salsa holandesa
45 min
Pappardelle con langostinos y boletus salteados en salsa de foie
1h 10 min