Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 10 g de pepinillos en vinagre
- 10 g de cebollitas en vinagre
- 10 g de alcaparras
- 1 huevo duro
- 200 g de mayonesa
- 4 lomos de bacalao al punto de sal (entre 1,5 y 3,5 cm de grosor)
- 4 pellizcos de sal
- 4 cucharadas de harina
- 2 cucharadas de aceite
-
sal en escamas
of flor de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2329 kJ / 557 kcal
- Eiwitten
- 25.4 g
- Koolhydraten
- 9.4 g
- Vetten
- 46.5 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 1063.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tacos de bacalao a la provenzal con salsa tártara
30min
Atún crujiente con salsa de ciruelas al moscatel (HESTAN CUE)
35 min
Tartar de buey
10 Min
Steak tartare con alcaparras y salsa alioli de tomates secos
1h 15 min
Confit de pato con cebolla caramelizada y canelón de foie (Al vacío)
1 Std. 45 Min
Ensalada polaca con salsa tártara
45 Min
Vieiras a la plancha con mermelada de chile
25min
Salsa cóctel
5 min
Ensalada de bogavante en salpicón
50 Min
Mantequilla Café de París
10 Min
Flor de alcachofas confitadas con almejas en salsa verde
2h 20 min
Bacalao con mayonesa de ajo al caramelo
50 Min