Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 bakłażany (ok. 300 g każdy)
- 3 łyżki oleju, do skropienia bakłażanów
- 2 ząbki czosnku
- 1 łyżka pasty tahini
- ½ łyżeczki chili, mielonego, (opcjonalnie)
- 1 łyżeczka kminu rzymskiego, mielonego
- 10 g oliwy z oliwek
- 30 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- ½ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1021.6 kJ / 244.2 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 26.5 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 12.9 g
- Natrium
- 304.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sycylijska caponata
30 Min
Hummus z warzywami - wersja podstawowa
10min
Chutney z mango
40min
Hummus z gremolatą z cukinii i serem feta
45 Min
Tapenada z zielonych oliwek
10min
Hummus z domowym tahini
25 Min
Indyjski ser ze szpinakiem (Palak Paneer)
45 Min
Pasta z bakłażana
55min
Pesto z bazylii
10min
Guacamole
15min
Chutney z czerwonej cebuli
24h
Tapenada
5 Min