Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de pommes de terre, coupées en morceaux (2-3 cm env.)
- 250 g d'eau
-
25
g de levure boulangère fraîche
of 2 ½ c. à café de levure boulangère sèche -
1
c. à café de sucre en poudre
of 1 c. à café de poudre de malt - 35 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 350 g de farine à pain, type Manitoba
- 150 g de farine de blé dur
- 1 c. à café de sel
- 2 gousses d'ail
- 20 tomates cerise, coupées en deux
- 1 pincée d'origan déshydraté
- 1 c. à café de gros sel
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2422 kJ / 579 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 104 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Focaccia au romarin
2h 20min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1 Std. 50 Min
Focaccia aux oignons
2h 15min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3 Std. 15 Min
Focaccia au thym et huile d'olive
1h 55min
Focaccia aux olives
3h
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2h 30min
Focaccia aux olives
2h
Focaccia croquante
3h
Focaccia au thym
3h
Focaccia croustillante
1h 55min
Focaccia apulienne
2h 40min