Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Walnusshälften
- 300 g Fenchel, in Stücken
- 40 g Orangensaft, frisch gepresst
- 20 g Olivenöl
- 20 g Honig
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 100 g Feta, zerkrümelt
- 200 g blaue Weintrauben, halbiert
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1075 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rotkohl-Birnen-Salat mit Walnüssen
10min
Fenchel-Orangen-Salat
10min
Kohlrabi-Birnen-Salat
35 min
Fenchel-Apfel-Salat
10min
Rotkohlsalat mit Feigen und Gorgonzola
10min
Panzanella mit Erdbeerdressing
35 min
Kohlrabi-Radieschen-Salat
10min
Radieschen-Apfel-Salat
10min
Fenchel-Melonen-Salat
20min
Curry-Brokkoli-Salat mit Mango
10min
Brokkoli-Mango-Salat
10min
Fenchelsalat mit bunten Tomaten
10min