Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g Rotkohl, in Stücken
- 100 g Birnen, sehr fest, geviertelt und entkernt (mit Schale)
- 1 Bund Koriander, ohne Stiele und etwas mehr zum Garnieren
- 20 g Zitronensaft, frisch
- 1 EL Olivenöl
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 260 kJ / 62 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rotkohl-Salat mit Erdnussdressing
10 min
Blumenkohl-Zucchini-Salat
15min
Blumenkohl-"Taboulé"
10 min
Kohlrabi-Birnen-Salat
35 Min
Blumenkohl-Dattel-Salat
1h 30min
Blumenkohl-Kichererbsen-Salat
40min
Coleslaw
10 min
Rotkohl-Mango-Salat mit Koriander und Erdnüssen
10 min
Blumenkohl-Taboulé
2 godz. 25 min
Spitzkohl-Radieschen-Apfel-Slaw
30min
Rotkohl-Kokos-Slaw
20 min
Rotkohl-Slaw
50min