Apparaten en Accessoires
Artischocken-Tomaten-Dip
Voorbereiding 10min
Totaal 2u. 10min
6 Portionen
Ingrediënten
-
Knoblauchzehe1
-
Artischockenherzen aus dem Glas, abgetropft, geviertelt (ca. 150 g)6 - 8
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft, halbiert100 g
-
Cayenne-Pfeffer2 Prisen
-
Zitronensaft15 g
-
Olivenöl30 g
-
Salz¼ TL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
2 g
Calorieën
387 kJ /
93 kcal
Vetten
7 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Auberginencreme "Orient"
2 Std.
Avocado-Erbsen-Hummus
30 Min
Rote Bete-Joghurt-Dip
20 Min
Kichererbsencreme
9 Std. 45 Min
Auberginen-Mandel-Dip
20 Min
Auberginenpüree
30 Min
Grüner Hummus
10 Min
Auberginen-Dip
50 Min
Hummus von Rote Bete
15 Min
Auberginen-Curry-Dip (Bangladesh)
30 Min
Avocado-Bohnen-Hummus
10 Min
Oliven-Paté
5 Min