![Artischocken-Tomaten-Dip Artischocken-Tomaten-Dip](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5F730437-E380-462E-B6C3-61F5A89BE62F/Derivates/090E344F-5A37-4518-BE34-D1039473B2CE.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 6 - 8 Artischockenherzen aus dem Glas, abgetropft, geviertelt (ca. 150 g)
- 100 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, halbiert
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 15 g Zitronensaft
- 30 g Olivenöl
- ¼ TL Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 387 kJ / 93 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Avocado-Bohnen-Hummus
10 Min
Feta-Oliven-Aufstrich
5 min
Persisches Pesto
5 min
Auberginen-Mandel-Dip
20 Min
Oliven in Tomatensauce
30 Min
Oliven-Paté
5 min
Bruschetta mit Olivencreme
5 min
Tomatenpesto
10 Min
Hummus von Rote Bete
15 Min
Paprikacreme
30 Min
Petersilien-Pesto mit gerösteter Paprika
5 min
Sesampesto
10 Min