Apparaten en Accessoires
Baingan Bhurta (Auberginen Bhurta)
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
6 Portionen
Ingrediënten
-
Wasser500 g
-
Auberginen in Stücken (3 cm)500 g
-
Knoblauchzehe1
-
Zwiebeln halbiert250 g
-
Öl30 g
-
Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen1 TL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
1 g
Calorieën
319 kJ /
76 kcal
Vetten
6 g
Koolhydraten
5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Die Aromen Indiens
72 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je dit ook leuk...
Dhokla
30min
Dosa (Indische Reis-Bohnen-Fladen)
16u.
Gefüllte Parathas
1u. 20min
Brinjal Pickle (Auberginen Pickle)
35min
Gemüsefüllung für Samosas
30min
Zwiebel Bhaji
45min
Tarka Dal
9u. 5min
Möhren-Halwa
40min
Auberginencreme "Orient"
2u.
Baingan Raita (Auberginen Raita)
15min
Auberginen in Bohnensauce (酱茄子)
20min
Koriander Chutney
5min