Apparaten en Accessoires
Auberginenpüree
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 30min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Auberginen600 g
-
Petersilie abgezupft½ Bund
-
Koriander abgezupft½ Bund
-
Tomaten400 g
-
Wasser500 g
-
Kreuzkümmelsamen1 TL
-
Schalotte halbiert1
-
Knoblauchzehen2
-
Olivenöl30 g
-
Paprika edelsüß1 TL
-
Paprika rosenscharf1 TL
-
Zitronensaft2 EL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¼ TL
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
2 g
Calorieën
567 kJ /
135 kcal
Vetten
9 g
Koolhydraten
10 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ESSEN & TRINKEN – Sonderheft 2/2018
78 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je dit ook leuk...
Thunfisch-Bohnen-Püree zu Gemüsestiften
10min
Hummus aus dicken Bohnen
1u. 15min
Auberginensalat - Baba Gannuş
1u.
Brinjal Pickle (Auberginen Pickle)
35min
Auberginen-Kichererbsen-Röllchen
1u. 20min
Auberginenpüree
30min
Auberginencreme "Orient"
2u.
Baingan Raita (Auberginen Raita)
15min
Gaji Namul (Gedünstete Aubergine)
45min
Zaalouk (Auberginen-Salat)
50min
Paprika-Auberginen-Mus
1u.
Auberginen-Tomaten-Aufstrich
20min