Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'échalote
-
1
piment rouge, petit, piquant, épépiné,
of 1 pincée de piment en poudre, piquant - 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 280 g de saucisse crue, pelée et coupée en petits morceaux (2-3 cm)
- 8 olives vertes dénoyautées, coupées en deux
- 8 olives noires dénoyautées, coupées en deux
- 1 ½ c. à café de sel
- 700 g d'eau
- 350 g de pâte sèche, type penne rigate, d’excellente qualité
- 300 g de brocoli, détaillé en bouquets, coupés en deux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2494 kJ / 596 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linguine saumon et vodka
20 min
Risotto aux carottes et endives
40 min
Macaronis à la montagnarde
30 min
Farfalle asperges, lardons et safran
35min
Émincé de poulet Parmentier
1sa 15 dk
Boulettes de viande hachée à la sauce tomate
45 min
Chou-fleur et lentilles au curry
45 min
Gratin de l’armailli
50 min
Crêpes à la viande hachée
1h 10 min
Trenette au pesto
45 min
Farfalle à la sauce petits pois-jambon
45 min
Cornettes à la viande hachée
30 min