Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'échalote
-
1
piment rouge, petit, piquant, épépiné,
of 1 pincée de piment en poudre, piquant - 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 280 g de saucisse crue, pelée et coupée en petits morceaux (2-3 cm)
- 8 olives vertes dénoyautées, coupées en deux
- 8 olives noires dénoyautées, coupées en deux
- 1 ½ c. à café de sel
- 700 g d'eau
- 350 g de pâte sèche, type penne rigate, d’excellente qualité
- 300 g de brocoli, détaillé en bouquets, coupés en deux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2494 kJ / 596 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petits pois et carottes
35 min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40min
Pâtes aux tomates et aux épinards
35 min
Tortiglioni au poulet et olives noires
35 min
Spaghettini aux poivrons
50min
Penne lisce à la sauce tomate et radicchio
40min
Bucatini aux aubergines, tomates-cerises et cèpes
50min
Penne all’arrabbiata
20 min
Farfalle sauce aux petits pois et jambon
45min
Burgers aux brocolis et sauce aux radis
1h
Gâteau polenta, mandarine et amandes
2h 35min
Omelette aux courgettes
40min