![Vol-au-vent aux quenelles Vol-au-vent aux quenelles](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/68AE80A5-CDC3-4D2F-B028-AE95833821CE/Derivates/36f5489b-070c-4f9c-9ab3-d8aa2ff54cb5.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 40 g de beurre
- 1 conserve de tomates concassées, (d’env. 400 g)
- 200 g de crème entière
- 100 g d'eau
- 10 g de farine
- 1 cube cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
- 450 g de quenelles de viande hachée
- 300 g de carottes, pelées, émincées à la mandoline (3 mm)
- 300 g de petits pois surgelés, décongelés
- 8 vol-au-vent (env. 280 g)
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4175 kJ / 1001 kcal
- Eiwitten
- 27.2 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 75 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Piccata de poulet sur ratatouille
40p
Risotto alla milanese
30min
Vol-au-vent aux quenelles
30min
Ballotins de poulet farcis aux légumes et pommes de terre
55 min
Beignets de filets de perche
1h
Gratin de l’armailli
50 Min
Émincé de poulet Parmentier
1 Std. 15 Min
Spätzlis à la grisonne
45min
Tagliatelle au basilic sauce olives et tomates
1 Std. 25 Min
Spaghetti tomates et lardons
35 Min
Bolognaise au soja
Keine Bewertungen
Pennette safran et crevettes
30min