Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 40 g de beurre
- 1 conserve de tomates concassées, (d’env. 400 g)
- 200 g de crème entière
- 100 g d'eau
- 10 g de farine
- 1 cube cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
- 450 g de quenelles de viande hachée
- 300 g de carottes, pelées, émincées à la mandoline (3 mm)
- 300 g de petits pois surgelés, décongelés
- 8 vol-au-vent (env. 280 g)
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4175 kJ / 1001 kcal
- Eiwitten
- 27.2 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 75 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Burgers de boeuf et garniture au fromage
40min
Vol-au-vent aux quenelles
30 min
Cabillaud et sa purée de céleri et de patate douce
40min
Lasagnes classiques
2h
Flammekueche aux lardons et herbes aromatiques
1h
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35 min
Brioche
9h 30 min
Lasagnes classiques
2 godz. 5 min
Linguine aux gambas
30 min
Gratin de pappardelle sauce bolognaise et ricotta
1h 30min
Quiche poireaux-lard
1h
Émincé à la zurichoise
50 Min