Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Garniture
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 300 g de champignons de Paris, frais, coupés en deux
- 25 g de beurre
- 50 g de vin blanc, sec
- 2 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- 200 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 50 g d'eau
- 1 cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
- 400 g de quenelles de chair à saucisse
- ¼ c. à café de sel, selon les goûts
- 1 pincée de poivre, moulu, selon les goûts
- ½ c. à café de paprika doux, selon les goûts
Vol-au-vent
- 8 vol-au-vent
- 1 bouquet de ciboulette fraîche ciselée (env. 20 g)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3278 kJ / 785 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 63 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Émincé à la zurichoise
50 Min
Piccata de poulet sur ratatouille
40 Min
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35 Min
Ragoût de bœuf
1h 50min
Risotto alla milanese
30 Min
Vol-au-vent aux quenelles
35 Min
Stroganoff
45 Min
Ragoût de poulet crémeux à la moutarde
40 Min
Cannelloni au porc, sauce aux légumes
1 Std.
Boulettes de viande hachée à la sauce tomate (8 portions)
1 Std. 30 Min
Boulettes sur purée Parmentier
1 Std.
Ragoût de bœuf sur purée de céleri
1 Std.