Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Garniture
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 300 g de champignons de Paris, frais, coupés en deux
- 25 g de beurre
- 50 g de vin blanc, sec
- 2 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- 200 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 50 g d'eau
- 1 cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
- 400 g de quenelles de chair à saucisse
- ¼ c. à café de sel, selon les goûts
- 1 pincée de poivre, moulu, selon les goûts
- ½ c. à café de paprika doux, selon les goûts
Vol-au-vent
- 1 bouquet de ciboulette fraîche ciselée (env. 20 g)
- 8 vol-au-vent
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3278 kJ / 785 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 63 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Émincé à la zurichoise
50 Min
Velouté de patates douces et brochette de poulet
30 Min
Boulettes sur purée Parmentier
1 Std.
Menu : Filets de truite à la crème d'asperges, riz et glace aux fruits
1 Std.
Risotto alla milanese
30 Min
Velouté de poireaux et croûtes jambon-fromage
35 Min
Vol-au-vent aux quenelles
35 Min
Gratin de l’armailli
50 Min
Gratin de maccheroncini avec aubergines et tomates-cerises
30 Min
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35 Min
Farfalle sauce aux petits pois et jambon
45 Min
Gâteau oignons-fromage
1 Std. 15 Min