Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'huile d'olive
- 120 g d'oignons, en quartiers
- 2 gousses d'ail
- 700 g d'aloyau de boeuf, en lanières (env. 7 x 1,5 cm)
- 10 g de purée de tomates
- 300 g de champignons de Paris, frais, tranchés
- 1 c. à café de sel fin
- 1 pincée de poivre noir, fraîchement moulu
- 200 g de crème, min. 30% M.G.
- 8 - 10 brins de persil frais, haché, pour la garniture
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1506 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 34 g
Alternatieve recepten
Filet de porc sauce moutarde
30 min
Ragoût de porc à la grecque
45 min
Blancs de poulet à la pizzaiola
55min
Boulettes de viande à la sauce espagnole
55min
Poulet au poivron rouge
1h 5min
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35min
Curry de poulet à la japonaise
55min
Ragoût de boeuf à l'orientale avec perles de couscous
40 min
Ragoût de poulet crémeux à la moutarde
40 min
Tortiglioni saumon et crevettes
40 min
Risotto bolognaise
45 min
Risotto à la saucisse et aux pois
30 min