Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g d'huile d'olive
- 120 g d'oignons, en quartiers
- 2 gousses d'ail
- 700 g d'aloyau de boeuf, en lanières (env. 7 x 1,5 cm)
- 10 g de purée de tomates
- 300 g de champignons de Paris, frais, tranchés
- 1 c. à café de sel fin
- 1 pincée de poivre noir, fraîchement moulu
- 200 g de crème, min. 30% M.G.
- 8 - 10 brins de persil frais, haché, pour la garniture
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1506 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 34 g
Alternatieve recepten
Poulet oriental au couscous
45min
Saumon balsamique et nouilles de courgette
25min
Curry de poulet à la japonaise
55min
Poulet en sauce à la pêche
40 min
Risotto à la saucisse et aux pois
30 min
Ballotins de poulet farcis aux légumes et pommes de terre
55min
Ragoût de porc à la grecque
45min
Spaghetti tomates et lardons
35min
Penne au thon
35min
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35min
Filet de porc sauce moutarde
30 min
Ragoût de poulet crémeux à la moutarde
40 min