Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 brins de persil frais, uniquement les feuilles
- 1 oignon, coupé en deux
- 30 g de beurre
- 10 g d'huile d'olive extra vierge
- 400 g de champignons de Paris, frais, en tranches
- 10 g de vin rouge
- 1 c. à café de sel fin
- ½ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
- 250 g de Fontina, en tranches
- 20 tranches de pain (ex. ciabatta, baguette)
- Voeding
- per 1 morceau/part
- Calorieën
- 493 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1.1 g
Alternatieve recepten
Filet de porc sauce moutarde
30 Min
Risotto bolognaise
45 Min
Steak tartare
30 Min
Blancs de poulet à la pizzaiola
55 Min
Ballotins de poulet farcis aux légumes et pommes de terre
55 Min
Cassolette de poulet et de lard
1 Std. 10 Min
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35 Min
Sauce au yaourt à l'abricot au curry
10 Min
Ragoût de porc à la grecque
45 Min
Poulet en sauce à la pêche
40 Min
Cannelloni au porc, sauce aux légumes
1 Std.
Ragoût de poulet crémeux à la moutarde
40 Min