Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 brins de persil frais, uniquement les feuilles
- 1 oignon, coupé en deux
- 30 g de beurre
- 10 g d'huile d'olive extra vierge
- 400 g de champignons de Paris, frais, en tranches
- 10 g de vin rouge
- 1 c. à café de sel fin
- ½ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
- 250 g de Fontina, en tranches
- 20 tranches de pain (ex. ciabatta, baguette)
- Voeding
- per 1 morceau/part
- Calorieën
- 493 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1.1 g
Alternatieve recepten
Ragoût de poulet crémeux à la moutarde
40 dk
Ballotins de poulet farcis aux légumes et pommes de terre
55min
Poulet en sauce à la pêche
40 dk
Curry de poisson
35 dk
Tomates cerises farcies au fromage de chèvre et au prosciutto
1h 30min
Mousse à la truite
5 dk
Cassolette de poulet et de lard
1h 10min
Risotto à la saucisse et aux pois
30 dk
Steak tartare
30 dk
Crème de pois
40 dk
Involtini de poulet et pesto de tomates séchées
50min
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35 dk