Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte
- 30 g d'huile d'olive extra vierge, pour badigeonner
- 220 g d'eau
- 20 g de levure fraîche
- 1 c. à café de sucre
- 400 g de farine pour pizza
- 1 c. à café de sel
Garniture
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 140 g de mozzarella égouttée, coupée en morceaux
- 250 g de tomates fraîches, épépinées, en dés
- 1 brin de basilic frais, feuilles lavées et essorées
- 1 c. à café de sel
Terminer la préparation
- 50 g de champignons de Paris, frais à l’huile ou frais, en tranches
- 50 g de cœurs d'artichaut à l'huile
- 50 g d'olives noires dénoyautées
- 30 g de jambon cuit, en tranches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3590 kJ / 858 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 107 g
- Vetten
- 38 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tourte au séré et aux fraises
2 godz. 50 min
Ragoût de légumes cuits au varoma avec omelette
30min
Moutarde au piment rouge et miel
Geen beoordelingen
Menu : Filets de truite à la crème d'asperges, riz et glace aux fruits
1h
Pizza alla romana
Geen beoordelingen
Trenette au pesto
45min
Tête de M. Tomate
1h
Empanada au thon (pâté)
1 Std. 10 Min
Focaccia croustillante
2h 10min
Duo de mini-tresses au beurre
2h 10min
Salade de chou-fleur et patate douce aux fruits à coque
40min
Tresse russe aux canneberges
3 Std.