Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les gnocchi
- 100 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 30 g de pain rassis
- 700 g d'eau
- 500 g de pommes de terre à chair farineuse, pelées et en tranches (1 cm)
- 50 g de farine bise
- 200 g de betteraves, cuites, rouges, en tranches (1-2 cm)
- 250 g de farine
- 100 g de ricotta de brebis, en morceaux et préalablement égouttée
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre
- 1 pincée de cannelle moulue
Le nappage
- 20 g de farine
- 20 g de beurre
- 300 g de lait
- 50 g de gorgonzola
- ½ c. à café de sel
- 2 - 3 tiges de ciboulette fraîche, hachées (1-2 mm) (facultatif)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2803 kJ / 670 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 96 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40min
Risotto aux carottes et endives
40min
Gnocchi de pommes de terre
1u. 15min
Burgers aux brocolis et sauce aux radis
1h
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45min
Focaccia à la farine d'épeautre
2h 30min
Risotto aux épinards et asperges
40min
Ratatouille
40min
Gnocchi de pommes de terre
1u. 15min
Polenta
1h
Risotto aux choux de Bruxelles et au lard
30 min
Tarte aux épinards
55min