Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 180 g de agua
- 60 g de leche
- 2 cucharaditas de azúcar
- 1 cucharadita de levadura de panadería deshidratada
- 20 g de aceite vegetal (y un poco más para el bol)
- 360 g de harina de trigo
Relleno
- 2 setas shiitake frescas
- 2 cebolletas rectas en rodajas (2 cm)
- 80 g de repollo blanco en trozos
- 1 rodaja de jengibre fresco pelado (2 mm)
- 2 dientes de ajo
- 140 g carne picada de cerdo
- 120 - 130 g salsa de soja
- ½ cucharadita de azúcar
- 15 g de salsa de ostras
- 10 g de aceite de sésamo
- 400 g de agua
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1032 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Naan indio
1h 40min
Huevos Benedict
30min
Gyozas (empanadillas japonesas)
1h
Hamburguesa de carne deshilachada estilo BBQ (BBQ pulled pork buns)
1ч. 30 мин.
Panecillos al vapor rellenos de carne de cerdo (Baozi)
2h 10 min
Dumplings chinos de repollo y carne de cerdo
1 godz. 35 min
Bao buns con gambones crujientes
1h
Bagels caprese
2h
Gyozas vegetarianas de shiitake
2ч. 30 мин.
Dim sum 'Shao mai'
2h
Dumplings de camarones (Xia jiao)
1h 15min
Bao buns de secreto ibérico
2ч. 30 мин.