Apparaten en Accessoires
Pintxo donosti
Voorbereiding 10min
Totaal 2u. 15min
8 portions
Ingrediënten
-
2 ciboules
-
300 g d'eau
-
20 g de vinaigre
-
250 g de bâtons de surimi
-
2 œufs durs
-
160 g de bonite à l'escabèche
-
200 g de mayonnaise
-
1 baguette coupée en tranches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
13 g
Calorieën
1379 kJ /
330 kcal
Vetten
26 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
10 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Les tapas
12 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je dit ook leuk...
Crème ibérique
5min
Chips de crevettes
35min
Sauce cocktail
10min
Dip au fromage et à la ciboulette
5min
Sauce barbecue
25min
Œufs farcis
30min
Confit d'oignons
30min
Fleurs chorizo-feta
35min
Tarama et ses miniblinis
1u. 45min
Sauce crémeuse aux herbes
10min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15min
Sauce au roquefort
20min