Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ciboules
- 300 g d'eau
- 20 g de vinaigre
- 250 g de bâtons de surimi
- 2 œufs durs
- 160 g de bonite à l'escabèche
- 200 g de mayonnaise
- 1 baguette, coupée en tranches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1379 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dip d'asperges blanches
15 min
Mises en bouche aux saveurs marines
30 min
Sauce au roquefort
20 min
Cocktail fruité à la bière blanche
10 min
Rillettes de truite
3 Std. 30 Min
Moules à la sauce chorizo
1 godz.
Sangria blanche à la fraise
12 Std.
Crème ibérique
5 Min
Tartinade tchèque
10 min
Cromesquis de saint-nectaire
45 min
Cocktail Spritz aux agrumes
12 Std.
Cuillères de langoustine au cognac
35 λεπτ.