![Pintxo donosti Pintxo donosti](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/fde6ee5c-7fd3-41e5-8d9b-0d37d9205189/Derivates/562283d6-a345-44bd-b3c6-23b5931e3e94.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ciboules
- 300 g d'eau
- 20 g de vinaigre
- 250 g de bâtons de surimi
- 2 œufs durs
- 160 g de bonite à l'escabèche
- 200 g de mayonnaise
- 1 baguette, coupée en tranches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1379 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Moules à l'espagnole
50 мин.
Rillettes de thon à la tomate
10min
Moules à la sauce chorizo
1h
Sauce au roquefort
20min
Œufs farcis
30min
Octobre - Moelleux au cidre et camembert
35min
Crème ibérique
5 min
Bruschetta de laitue au poulet et poivrons caramélisés
2u. 45min
Trio d'éclairs façon sandwich
1u. 45min
Rillettes de bar de ligne, poivron rouge et citron confit
12u. 30min
Marinade tequila-orange (pour poitrine de porc)
12h
Tartinable crevettes, crabe et surimi au mélange du trappeur
10min