Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'oignons jaunes, coupés en quatre
- 40 g de brandy
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 40 g de sucre roux
- 1 aubergine, coupée en 12 rondelles
- 10 g de caramel liquide
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre noir fraîchement moulu
- 1 pâte feuilletée
- 1 fromage de chèvre, coupé en tranches
- 100 g de fromage râpé
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 958 kJ / 229 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50 Min
Caviar d'aubergine aux poivrons
1h 35min
Tatin de poivron et tapenade
1 Std. 5 Min
Agneau farci aux légumes et fruits secs
3u. 15min
Tartelette au chèvre et aux oignons
50 Min
Zaalouk d’aubergine
45 Min
Tatin d’aubergine aux graines
3 Std.
Croustillants aux épinards et roquefort
25min
Tatin d'échalotes au chèvre
1h 10min
Tarte au roquefort, oignons caramélisés et noix
1h 10min
Cheesecake salé au poivron
45 Min
Tatin d'aubergine
1 Std. 5 Min