Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g hot chilli sauce
- 90 g soy sauce
- 1 tbsp Chinese cooking wine
- 500 - 600 g pork loin steaks, cut into pieces (2-3 cm)
- 10 sprigs fresh coriander, leaves and stalks
- 4 sprigs fresh mint, leaves only
- 40 g lime juice (1 lime)
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 80 g coconut chips (see Tips)
- 50 g sunflower seeds
- 100 g dried apricots, cut into halves
- 50 g pepitas
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 1 - 2 baby cos lettuce (approx. 250 g), leaves separated and chopped as desired
- 6 tortillas, wraps or flatbreads of choice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2229.2 kJ / 530.8 kcal
- Eiwitten
- 34.8 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 25.1 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 9.2 g
- Natrium
- 1519.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1h 15min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25min
Pork with black bean sauce
30min
Chicken and almond stir-fry
30min
Layered lamb curry
1h
Sweet and sour meatballs with vegetables
50min
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45 Min
Creamy honey mustard chicken
1h
Korean barbecue chicken with rice
45 Min
Hunter's lemon chicken rissoles
1h
Chicken and cashews
55 Min
Apricot chicken risotto
30min