Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g hot chilli sauce
- 90 g soy sauce
- 1 tbsp Chinese cooking wine
- 500 - 600 g pork loin steaks, cut into pieces (2-3 cm)
- 10 sprigs fresh coriander, leaves and stalks
- 4 sprigs fresh mint, leaves only
- 40 g lime juice (1 lime)
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 80 g coconut chips (see Tips)
- 50 g sunflower seeds
- 100 g dried apricots, cut into halves
- 50 g pepitas
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 1 - 2 baby cos lettuce (approx. 250 g), leaves separated and chopped as desired
- 6 tortillas, wraps or flatbreads of choice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2229.2 kJ / 530.8 kcal
- Eiwitten
- 34.8 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 25.1 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 9.2 g
- Natrium
- 1519.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Layered chicken dinner
1h 45 min
Sweet and sour pork
40min
Beef, apricot and pine nut pastilla
1 Std. 20 Min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 godz. 25 min
Layered lamb curry
1sa
Lamb shanks with risoni and feta
3j 50 menit
Apricot chicken risotto
30 dk
Pork san choy bau
25 dk
Chicken and cashews
55 dk
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45min
Chicken and almond stir-fry
30 dk
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3h