Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 gamberi crudi
- 700 g di pomodoro, a metà
- ½ cetriolo, senza semi
- 1 peperone rosso
- 2 spicchi di aglio
- 1 cipolla, a metà
- 1 mazzetto di basilico fresco + q.b. per guarnire
- 140 g di mollica di pane
- 250 g di brodo di pollame freddo
- 30 g di aceto di Sherry
- 2 - 3 gocce di Tabasco, a piacere
- 65 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1052 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 13.5 g
- Koolhydraten
- 21.8 g
- Vetten
- 12.3 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di topinambur e tartufo
55min
Salsa guacamole
10min
Gambero rosso bardato con pancetta e hummus di ceci (di Sebastiano Rovida)
25min
Gazpacho
15min
Bloody Mary
10min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15min
Gazpacho con ciliegine di bufala
15min
Gazpacho pomodori e ciliegie con crostini alle erbe
20min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30min
Gazpacho feta e cetrioli
1 Std. 10 Min
Vellutata fredda avocado, cetrioli e cumino
15min
Vellutata fredda patate, topinambur e porri
2h