Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta de especias
- 1 cda de semillas de cilantro molidas
- 45 g de aceite vegetal
- 10 chiles de árbol secos, sin semillas ni tallos
- 2 chiles serranos, rojos, sin semillas ni tallo
-
10
g de té limón, fresco, solamente el tallo
of 1 ½ cdita de ralladura de limón verde - 80 g de cebolla morada, en trozo
- 2 dientes de ajo, pelados
- 15 g de pulpa de tamarindo
- 1 ½ cdita de cúrcuma, en polvo
- ½ cdita de sal fina
Cordero
- 1000 g de pierna de cordero, sin hueso, cortado en cubos
- ¼ cdita de cúrcuma, en polvo
- 400 g de leche de coco
- ½ cdita de sal fina
- Voeding
- per 8 porciones
- Calorieën
- 10520 kJ / 2504 kcal
- Eiwitten
- 200 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 176 g
- Vezels
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de ejote con apio y ensalada de pollo
35 min
Arroz negro con mango y salmón
35 min
Nidos de espagueti y crema de berenjena
40min
Stollen
1 godz. 20 min
Carne con té limón (Kuruma iraichchi) y roti de coco (pan plano)
1 godz. 40 min
Tarta mediterránea de higos
1 Std. 30 Min
Albóndigas de cordero con pan plano 'batbout'
1 godz. 35 min
Baguette con salsa de ternera y hierbas
40min
Pechugas rellenas de manzana y brie
45 min
Chilli con carne en cocción lenta TM6
5 Std. 5 Min
New York con salsa bernesa
45 Std.
Ropa vieja en cocción lenta TM6
4 Std. 15 Min