Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ Bund Schnittlauch, frisch, grob geschnitten
- ½ Bund Kerbel, frisch, Blättchen abgezupft
- 3 TL Zitronenschale, in Zesten
- 1 TL Kren, aus dem Glas
- 250 g Lachsfilet, heiß geräuchter, in Stücken
- 180 g Crème fraîche
- 25 g Zitronensaft
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 200 g Räucherlachs, in Scheiben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 279 kJ / 66 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Jakobsmuscheln sous-vide in Zitronenbuttersauce
1h 10min
Venusmuschelsuppe mit Riesengarnelen
1 godz.
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40 min
Parmesanschüsserl mit Räucherforelle und Vogelmiere
25min
GnGnT
20 min
Traunseer Räucherfischmus
3 Std. 30 Min
The Bronx
10min
Garnele und Fisch in Paprika-Safran-Süppchen
1 godz.
Vitello tonnato sous-vide
4 Std. 30 Min
Scallops & Pea Puree
20 min
Lachstatar auf Avocadomus
15min
Sauce Tatare
15min