Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de beurre demi-sel
- 4 escalopes de veau
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de calvados
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 30 g de fécule de maïs
- 450 g de champignons de Paris frais, coupés en lamelles
- 1000 g d'eau
- 1 c. à café bombée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de riz long blanc
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1915.2 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 39.5 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 27.2 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rôti de porc, purée de pomme de terre et choucroute
1 godz. 20 min
Paupiettes de veau et petits légumes
1h
Cuisse de dinde à la moutarde
1h
Blanquette de veau
1h
Filet mignon de porc au poivre, purée de pomme de terre, petit pot de crème au citron-cardamome
2h 45min
Emincé de veau à la normande
35 min
Filet de poulet sauce poulette
20 min
Hachis parmentier
50 min
Papillotes de lieu noir
45 min
Paupiettes de veau en sauce, champignons et légumes
1h
Rôti de veau farci aux herbes et aux champignons
1 Std. 50 Min
Rôti de veau et haricots verts
1h