Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de beurre demi-sel
- 4 escalopes de veau
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de calvados
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 30 g de fécule de maïs
- 450 g de champignons de Paris frais, coupés en lamelles
- 1000 g d'eau
- 1 c. à café bombée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de riz long blanc
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1915.2 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 39.5 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 27.2 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blanquette de veau vapeur
1 Std. 10 Min
Bœuf bourguignon
2hod. 30min
Paupiettes de veau et petits légumes
1hod.
Saucisses de Toulouse aux oignons
1 Std. 20 Min
Cuisse de dinde à la moutarde
1hod.
Blanquette de veau
1hod.
Paupiette de veau à l'estragon
55 Min
Bœuf bourguignon
1 Std. 25 Min
Paupiettes de veau en sauce, champignons et légumes
1hod.
Filet de colin à la sauce tomate
35 min
Paupiette de veau à l'orange
1h 15min
Hachis parmentier
50 Min