Compatibele versies
Poulet aux fromage ail et fines herbes, pâtes et champignons
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 escalopes de poulet
- 100 g de fromage à tartiner ail et fines herbes, type Boursin®
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 10 g de beurre
- 800 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre ou en six (voir "Conseil(s)")
- 550 g d'eau
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de pâtes sèches, cuisson 7 minutes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2197.8 kJ / 522 kcal
- Eiwitten
- 45.8 g
- Koolhydraten
- 38.5 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 7.8 g
Alternatieve recepten
Poulet-champignons (nouvelle recette)
30 min
Spaghetti aux boulettes de viande... sous un ciel d'Italie
50 min
Risotto à la viande hachée
45 min
Bœuf aux oignons, paprika et gnocchis
30 min
Clafoutis poulet-champignon
1h
Poulet aux endives à la crème de maroilles
30 min
Filet de poulet sauce poulette
20 min
Bœuf aux champignons
30 min
Gratin de pommes de terre et filet de dinde
1h
Gratin de macaronis au poulet
45 min
Gratin de pâtes au thon et à la tomate
45 min
Roulé au fromage et au jambon
40 min