Compatibele versies
Poulet aux fromage ail et fines herbes, pâtes et champignons
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 escalopes de poulet
- 100 g de fromage à tartiner ail et fines herbes, type Boursin®
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 10 g de beurre
- 800 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre ou en six (voir "Conseil(s)")
- 550 g d'eau
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de pâtes sèches, cuisson 7 minutes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2197.8 kJ / 522 kcal
- Eiwitten
- 45.8 g
- Koolhydraten
- 38.5 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 7.8 g
Alternatieve recepten
Gratin de macaronis au poulet
45min
Bœuf aux champignons
30min
Croque flammekueche
55min
Menu express - Rouleaux de poulet à la tomate, haricots verts au beurre à l'estragon
35min
Bœuf aux oignons, paprika et gnocchis
30min
Emincé de veau à la normande
35min
Risotto à la viande hachée
45min
Poulet-champignons (nouvelle recette)
30min
Filet de poulet sauce poulette
20 Min
Poulet à la crème et à la moutarde
45min
Blanquette de volaille à l'estragon (nouvelle recette)
40min
Gratin de pommes de terre et filet de dinde
1h