Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 380 g d'eau
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 700 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 25 g d'huile d'olive
La garniture
- 220 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 150 g de ricotta
- 2 jaunes d'œufs
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 - 40 g de miel d'acacia
- 300 g de fromage de chèvre en bûche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3271 kJ / 777 kcal
- Eiwitten
- 26.5 g
- Koolhydraten
- 87.8 g
- Vetten
- 34.5 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza aux poires et chèvre frais
1 godz. 50 min
Tarte au thon, fromage frais et tomate
50 min
Pizza quatre fromages
1h 45min
Tomates farcies au chèvre chaud
50 min
Pizza quatre fromages
1h 40 min
Tarte basquaise
55 min
Quiche au poulet, curry et champignons
45 min
Tartelette au chèvre et aux oignons
50 min
Pizza tomate et roquette
1 godz.
Pizza au fromage et aux lardons
1 Std. 30 Min
Pizza au saumon
1 godz. 15 min
Pizza poulet au curry
1 godz. 15 min