Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de gingembre frais
- 100 g d'oignons jaunes, coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 4 cuisses de poulet, hauts de cuisse et pilons séparés
- 40 g de jus de citron
- 120 g d'olives vertes dénoyautées
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 20 g d'écorce de citron confit, coupée en brunoise
- 250 g de pâtes fraîches aux œufs, type tagliatelle
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2086 kJ / 498 kcal
- Eiwitten
- 43.3 g
- Koolhydraten
- 25.3 g
- Vetten
- 24.3 g
- Vezels
- 3.5 g
Alternatieve recepten
Pilons de poulet marinés au citron et aux herbes
3 Std. 30 Min
Bœuf mijoté aux aubergines et olives vertes
2 Std.
Ragoût de veau printanier
1 godz. 5 min
Curry d'agneau aux aubergines
50 min
Couscous royal
1h 20 min
Couscous de poulet
1h 10 min
Sauté de veau aux olives
1h
Poulet aux olives et au citron, courgettes crues et pommes de terre
35min
Veau aux olives
1h
Tajine de poulet au citron confit
3h
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1 godz. 5 min
Poulet au citron, olives et boulgour
50 min