Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de cebolla
- 100 g de pimiento rojo
- 1 ñora (sin semillas ni pedúnculo)
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 50 g de vino blanco
- 500 g de patatas (peladas y chascadas)
- 500 g de agua
-
1
pastilla de caldo de pescado
of 2 cucharaditas de sal - 500 g de pez espada (en trozos de aprox. 4x4 cm salpimentados)
- 2 huevos duros troceados
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1122 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 19.7 g
- Koolhydraten
- 15.3 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Guiso de patatas con magro
1h
Rosada al vapor con almejas y salsa de verduras
25min
Emblanco de pescado
45min
Guiso de judías blancas con sepia
50min
Potaje de Cuaresma con langostinos
50min
Potaje de sepia con garbanzos
40min
Patatas guisadas con calamares
40min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45min
Patatas guisadas con gambas, mejillones y almejas
1h
Arroz caldoso con pez espada
40min
Guiso marinero
1h 20min
Patatas guisadas con gambones
1h