Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de cebolla
- 100 g de pimiento rojo
- 1 ñora (sin semillas ni pedúnculo)
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 50 g de vino blanco
- 500 g de patatas (peladas y chascadas)
- 500 g de agua
-
1
pastilla de caldo de pescado
of 2 cucharaditas de sal - 500 g de pez espada (en trozos de aprox. 4x4 cm salpimentados)
- 2 huevos duros troceados
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1122 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 19.7 g
- Koolhydraten
- 15.3 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 min
Emblanco de pescado
45 min
Guiso de patatas con magro
1 godz.
Sopa de picadillo con garbanzos
1 godz.
Patatas guisadas con calamares
40 min
Potaje de sepia con garbanzos
40 min
Caldeirada marinera de mero
50 min
Sepia en salsa de verduras con guarnición de arroz
45 min
Guiso de judías blancas con sepia
50 min
Potaje de Cuaresma con langostinos
50 min
Marmitako de caballa
50 min
Arroz caldoso con pez espada
40 min