Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de cebolla
- 100 g de pimiento rojo
- 1 ñora (sin semillas ni pedúnculo)
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 50 g de vino blanco
- 500 g de patatas (peladas y chascadas)
- 500 g de agua
-
1
pastilla de caldo de pescado
of 2 cucharaditas de sal - 500 g de pez espada (en trozos de aprox. 4x4 cm salpimentados)
- 2 huevos duros troceados
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1122 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 19.7 g
- Koolhydraten
- 15.3 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Patatas guisadas con calamares
40 Min
Patatas guisadas con gambones
1 Std.
Guiso de patatas con magro
1 Std.
Potaje de Cuaresma con langostinos
50 Min
Lomo de cerdo con tomate
45 Min
Alubias con bacalao
30 Min
Arroz caldoso con pez espada
40 Min
Marmitako de caballa
50 Min
Potaje de sepia con garbanzos
40 Min
Guiso de judías blancas con sepia
50 Min
Guiso de sepia con patatas
1 Std.
Guiso de patatas y alcachofas con cordero
45 Min