![Persischer Dill- und Limabohnen-Reis mit Granatapfel Persischer Dill- und Limabohnen-Reis mit Granatapfel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/96f0e862-ae50-4fe0-81da-20a97bc4e7b0/Derivates/57d01e6f-a0c0-474c-a2d4-19602198716c.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g Dill, abgezupft
- 1000 g Wasser
- 1 TL Salz
- 350 g Basmati-Reis
- 400 g grüne Babylimabohnen, TK
- 1 TL Safranfäden
- 30 g Öl
- 200 g Feta, zerbröselt
- 50 g Granatapfelkerne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1656 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pilaw-Reis
40 Min
Pilaw mit Rosinen und Pinienkernen
40 Min
Vegetarische Rollen
25 Min
Samosas mit Kartoffel-Koriander-Füllung
1 Std.
Kichererbsensuppe mit Rhabarber und Curry
1h 20min
Linsensuppe mit Aprikosen und Granatapfel
35 Min
Gefüllte Paprika - Zeytinyağlı Biber Dolması
1 Std. 10 Min
Gefüllte Auberginen mit Safran und Granatapfel
1 Std.
Biryani-Reis
45 Min
Lachs Tikka mit gedämpftem Reis
40 Min
Orientalischer Kartoffelsalat
2h
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35 Min