Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de tomate
- 1 trozo de jengibre fresco pelado (2 cm)
- 1 guindilla roja (cortada a lo largo y sin semillas)
- 10 g de zumo de limón
- 1 cucharadita de sal
- 2 tomates en cuartos
Relleno de cangrejo
- 20 g de cilantro fresco
- 1 tira de piel de limón
- 1 diente de ajo
- 1 cucharadita de sal
- 1 guindilla roja (cortada a lo largo y sin semillas)
- 1 pellizco de comino molido
- 300 g de carne de cangrejo
- 8 láminas de masa filo (aprox. 48 cm x 25 cm)
- aceite para freír
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 637.6 kJ / 152.1 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 13.2 g
- Vetten
- 7.6 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mejillones marinados con crema de azafrán
40 Min
Pan marroquí de cúrcuma relleno de ternera
2 Std. 40 Min
Pasta china
50 Min
Mejillones rellenos al estilo de Puglia
1j 10 menit
Aperitivo de Piamonte
25 menit
Snacks de gambas (Giau Gung Ob)
35 Min
Patatas nuevas Hasselback
1h 5 min
Wontons fritos salados
30 menit
Dumplings de pan con parmesano y tomates secos
1j
Carpaccio de ternera con salsa de piñones
5 menit
Bocaditos de marisco fritos con salsa agridulce de yogur
45 Min
Gambones o langostinos marinados en papillote
2 Std. 30 Min