Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de tomate
- 1 trozo de jengibre fresco pelado (2 cm)
- 1 guindilla roja (cortada a lo largo y sin semillas)
- 10 g de zumo de limón
- 1 cucharadita de sal
- 2 tomates en cuartos
Relleno de cangrejo
- 20 g de cilantro fresco
- 1 tira de piel de limón
- 1 diente de ajo
- 1 cucharadita de sal
- 1 guindilla roja (cortada a lo largo y sin semillas)
- 1 pellizco de comino molido
- 300 g de carne de cangrejo
- 8 láminas de masa filo (aprox. 48 cm x 25 cm)
- aceite para freír
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 637.6 kJ / 152.1 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 13.2 g
- Vetten
- 7.6 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soldaditos de Pavía
1hod. 10min
Briouats de almendra con miel y sésamo
2h
Codillo asado con cerveza negra, chucrut y patatas
3 Std.
Morteruelo
13h 15min
Bao buns a la catalana
2h
Asado de frutos secos
30 Min
Chuletitas a la brasa (Francis Paniego)
3 Std.
Costrada griega
50 Min
Bocadillos de ternera (Banh mi) - Vietnam
1h 15min
El velo de garbanzos, la "pringá" y su caldo (Pepe Rodríguez)
3 Std.
Áspic de huevos de codorniz con huevas de mújol y salmón
1 Std. 40 Min
Dumplings de pan con parmesano y tomates secos
1 Std.