Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Zwiebeln, halbiert
- 200 g Karotten, geschält und in Stücken
- 20 g Olivenöl
- 500 g Lammschulter, ohne Knochen, in Stücken (4-5 cm)
- 1 TL Ingwer, getrocknet, gemahlen
- ½ TL Zimt
- 2 Prisen Safranpulver
- ½ Zitrone
- 70 g Honig
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 TL feinkörniges Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, nach Belieben
- 400 g Griess (Weich- oder Hartweizengriess)
- 2 EL Olivenöl
- 1 Prise feinkörniges Salz, nach Belieben
- Wasser
- 100 g Aprikosen, getrocknet, entkernt
- 60 g Mandeln, geschält
- 15 g Koriander, fein gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3974 kJ / 950 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 125 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orangencouscous mit gedämpftem Lachs
35 min
Bao-Buns aus dem Egg poacher
1 godz.
Lachs mit Pestokruste und Steinpilzrisoni
Geen beoordelingen
Poulet mit Ei und Mandelsauce
45 min
Lammragout
50 min
Lammragout
1 godz. 45 min
Pouletfrikassee mit Spargel
1 godz.
Rinds-Laab
1 Std. 5 Min
Grünes Poulet-Curry
55 min
Couscous mit Lamm und Gemüse
50 min
Chinesische Nudelsuppe
1 godz. 35 min
Orientalischer Pouleteintopf mit Couscous
45 min