In Salzkruste gebratene Dorade
TM5 TM6

In Salzkruste gebratene Dorade

4.3 (6 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 700 g Wasser, zum Dampfgaren
  • 2000 g grobes Salz
  • 1 Dorade, ausgenommen, gesäubert, mit Kopf und Schuppen (800-1000 g)
  • 20 g natives Olivenöl extra, (1 Spritzer)
  • 1 Spritzer Zitronensaft

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1268 kJ / 304 kcal
Eiwitten
45.74 g
Koolhydraten
0 g
Vetten
13.49 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten