![Miesmuscheln in scharfer Tomatensauce Miesmuscheln in scharfer Tomatensauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/106533E8-C8A9-40AE-84AF-C30B28129471/Derivates/DCB901E3-EDAF-43CF-855D-66D49E396237.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 85 g Olivenöl
-
½
TL Chili, gemahlen, nach Belieben
of ½ TL Chili, in Flocken, getrocknet, nach Belieben - 1000 g Miesmuscheln, frisch, gesäubert oder ungesäubert, in der Schale
- 200 g gehackte Tomaten, aus der Dose, oder frisch
- 100 g Weisswein, trocken
- 1 Prise Salz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1076 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
45min
Zitronen-Knoblauch-Fisch
2hod. 20min
Reis mit Meeresfrüchten
1h 15min
Muscheln nach Seemannsart
30 min
Rind an Tamarindensauce mit Klebreis
8j 10 menit
Crevetten süss-sauer
1h 15min
Linguine mit Scampi und Zitronensauce
20 Min
Muscheln in Weissweinsud
35 min
Focaccia mit Sardellen
1sa 45 dk
Sizilianischer Crevettensalat
40 min
Spaghettini mit Muschelsauce
1 Std. 5 Min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1h