Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Stängel Petersilie, Blätter abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 50 g Karotten, in Stücken
- 50 g Staudensellerie, in Stücken
- 30 g Butter
- 100 g Lauch, in Ringen (5 mm)
- 300 g Weisswein, trocken
- 200 g Wasser
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 1000 g Miesmuschel, frisch, gesäubert, entbartet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1355 kJ / 324 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Getrüffeltes Entrecôte auf Cicorino rosso Risotto
50 Min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 Min
Miesmuscheln in scharfer Tomatensauce
45 Min
Spaghettini mit Muschelsauce
1h 5min
Linguine mit Scampi und Zitronensauce
20 Min
Entenbrust à l’orange mit Orangenzabaglione
2h 20min
Kabeljau mit Rahmkartoffeln und Blattspinat
45 Min
Sizilianischer Crevettensalat
40 Min
Coq au vin
2h
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1小时 20 分钟
Gulaschsuppe
1h 5min
Rosenkohl mit Speck und Mandeln
40 Min