Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Stängel Petersilie, Blätter abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 50 g Karotten, in Stücken
- 50 g Staudensellerie, in Stücken
- 30 g Butter
- 100 g Lauch, in Ringen (5 mm)
- 300 g Weisswein, trocken
- 200 g Wasser
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 1000 g Miesmuschel, frisch, gesäubert, entbartet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1355 kJ / 324 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1h
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Muscheln in Weißweinsud
35min
Entenbrust à l’orange mit Orangenzabaglione
2ωρ. 20 λεπτ.
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1sa 20 dk
Rindsfilet mit Knoblauch-Kräuterbutter
2u. 15min
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
45min
Thon-Dip
5min
Spaghettini mit Muschelsauce
1sa 5 dk
Miesmuscheln in scharfer Tomatensauce
45min
Trutenrollen mit Gorgonzola
1h
Linguine mit Scampi und Zitronensauce
20min