Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zweigchen Petersilie, frisch, vorsichtig gewaschen und getrocknet
- 1000 g Miesmuscheln, frisch, gesäubert oder ungesäubert
- 50 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Chili, frisch, klein und entkernt
- 40 g Olivenöl, nativ
- 40 g Weisswein, trocken
- 350 g Pasta getrocknet, Sorte Fusilli
- 1 TL Salz
- 1 Päckchen Safranpulver
- 120 g Cherry-Tomaten, in Vierteln
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1933 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Muscheln nach Seemannsart
30 Min
Tex-Mex Tortillas mit Schweinefleisch
1h 20min
Penne mit Miesmuscheln
1 Std.
Linguine mit Scampi und Zitronensauce
20 Min
Spaghetti mit Lammragout
50 Min
Linguine mit Riesencrevetten
30 Min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchetti
35 Min
Tortiglioni mit Lachs und Crevetten
40min
Spaghettini mit Muschelsauce
1h 5min
Balsamico-Lachs und Zucchetti-Nudeln
25 Min
Tortiglioni mit Poulet und schwarzen Oliven
35 Min
Rindsstroganoff
45min