Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Knoblauchzehe
- 40 g Olivenöl, nativ
- 350 g rote Peperoni, in Stücken (2-3 cm)
- 1 Zweigchen frisches Basilikum
- 2 TL feinkörniges Salz
- 1 Zweigchen frischer Thymian
- 1 Zweigchen frischer Rosmarin
- 1 Prise roter Chili, alle Sorten (optioneel)
- 1 getrocknetes Lorbeerblatt
- 2 - 3 Sardellenfilets in Öl oder Salz, gut abgetropft
- 700 g Pouletschenkel, ohne Haut, mit Knochen (Schenkel und Beinchen getrennt)
- 100 g Lagerbier
-
50
g Gemüse-Bouillon (optioneel)
of 50 g Wasser + 1 TL Gemüse-Bouillon (optioneel) - 1 Prise weisser Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 996 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 22.7 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 14.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pouletschenkel en escabeche aus dem Ofen
1sa
Gelber Reis mit Poulet
40 dk
Würzige Fleischbällchen mit chinesischen Gemüse-Nudeln
1 godz. 20 min
Poulet mit Ei und Mandelsauce
45 Min
Currywürstchen mit Linsen
1sa
Zitronenpoulet
50 Min
Pouletpfanne mit Safran und Orange
1h 35min
Tortiglioni mit Lachs und Crevetten
40 dk
Fleischbällchen in spanischer Sauce
55 Min
Rindsstroganoff
45 Min
Bernerplatte
1 Std. 15 Min
Rindsvoressen
1 Std. 50 Min