Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Knoblauchzehe
- 40 g Olivenöl, nativ
- 350 g rote Peperoni, in Stücken (2-3 cm)
- 1 Zweigchen frisches Basilikum
- 2 TL feinkörniges Salz
- 1 Zweigchen frischer Thymian
- 1 Zweigchen frischer Rosmarin
- 1 Prise roter Chili, alle Sorten (optioneel)
- 1 getrocknetes Lorbeerblatt
- 2 - 3 Sardellenfilets in Öl oder Salz, gut abgetropft
- 700 g Pouletschenkel, ohne Haut, mit Knochen (Schenkel und Beinchen getrennt)
- 100 g Lagerbier
-
50
g Gemüse-Bouillon (optioneel)
of 50 g Wasser + 1 TL Gemüse-Bouillon (optioneel) - 1 Prise weisser Pfeffer, gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 996 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 22.7 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 14.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pouletbrustfilet mit Pilzen und Gemüse
1 Std.
Poulet mit Ei und Mandelsauce
45 min
Zitronenpoulet
50 min
Pouletbrustfilet mit Zucchetti-Topping
50 min
Russischer Salat
1 godz. 15 min
Rindsstroganoff
45 min
Würzige Fleischbällchen mit chinesischen Gemüse-Nudeln
1 Std. 20 Min
Gulaschsuppe
1 godz. 5 min
Couscous mit Lamm und Gemüse
50 min
Mexikanische Pouletsuppe
40 min
Lammragout
1 Std. 45 Min
Orientalisches Rindsragout mit Perlencouscous
40 min