![Bucatini all'amatriciana Bucatini all'amatriciana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/31631b9e-ceae-4872-b5be-2e43b6c2ec58/Derivates/ba65d785-d807-4da7-8d83-54e56562f52b.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Pecorino Romano, in Stücken (3 cm)
- 1 roter Chili, alle Sorten, getrocknet
- 20 g natives Olivenöl extra
- 150 g Pancetta, gewürfelt (2 cm)
-
400
g geschälte Tomaten, frisch oder aus der Dose
of 300 g passierte Tomaten - 1 TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 360 g Pasta Bucatini, Spaghetti oder Linguine
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2197 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 21.4 g
- Koolhydraten
- 67.5 g
- Vetten
- 20.6 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortiglioni mit Salsiccia und Pilzen
35 Min
Spaghetti mit Knoblauch, Olivenöl und Chili
30 Min
Paccheri mit Tomaten-Ricotta-Sauce
20 Min
Penne mit Tomaten, Schinken und scharfer Salami
45 Min
Penne alla Puttanesca
35 Min
Penne all'Arrabbiata
20 Min
Stroganoff
45 Min
Minestrone
45 Min
Sauce all'amatriciana
20 Min
Chili con Cervelat
1 Std.
Spaghettini mit Peperoni
50 min
Spaghettini mit Knoblauch, Olivenöl und Cherry-Tomaten
25 Min