Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Pecorino Romano, in Stücken (3 cm)
- 1 roter Chili, alle Sorten, getrocknet
- 20 g natives Olivenöl extra
- 150 g Pancetta, gewürfelt (2 cm)
-
400
g geschälte Tomaten, frisch oder aus der Dose
of 300 g passierte Tomaten - 1 TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 360 g Pasta Bucatini, Spaghetti oder Linguine
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2197 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 21.4 g
- Koolhydraten
- 67.5 g
- Vetten
- 20.6 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fondue moitié-moitié
20min
Stroganoff
45 min
Züri-Gschnätzlets
50 min
Paccheri mit Tomaten-Ricotta-Sauce
20min
Penne alla Puttanesca
35min
Tortiglioni mit Salsiccia und Pilzen
35min
Trenette mit Pesto
45 min
Parmigiana al forno
1h 50min
Risotto milanese
30min
Farfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45 min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20min
Bao-Buns aus dem Egg poacher
1 godz.