Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte
- 50 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour la plaque de cuisson
- 100 g d'eau
- 50 g de saindoux
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de sucre
Garniture aux légumes
- 100 g de poivron rouge, en morceaux
- 100 g de poivron vert, en morceaux
- 100 g d'oignons, en morceaux
- 100 g de courgettes, avec la peau, en morceaux
- 100 g d'huile d'olive
- 2 c. à café de sel
- 1 c. à soupe de poudre de paprika
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2081 kJ / 497 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 38.5 g
- Vetten
- 34.3 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscottes d’épeautre
6h
Cassolette de feta grillée
25 Min
Focaccia à la farine d'épeautre
2 Std. 30 Min
Farfalle asperges, lardons et safran
35 min
Riz au mélange de légumes
55 Min
Pâte de base pour pain
24 godz. 30 min
Mini focacce fantaisie
2h 5min
Pain aux graines de lin
1h 30min
Ragoût de légumes
45min
Salade de pâtes aux légumes
1h
Petits pains au yogourt et sésame
1h 30min
Gâteau du Vully
2 Std. 30 Min