![Escargots aux légumes farcis Escargots aux légumes farcis](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/159208.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 2 oeufs
- 1 pincée de sel fin
- 2 carottes, pelées
- 500 g d'eau
- 100 g de jeunes pousses d'épinards fraîches, lavées et séchées
- 4 tranches de jambon cuit
- 20 feuilles de romarin fraîches
- 10 haricots rouges en boîte
- Voeding
- per 1 morceau/part
- Calorieën
- 243 kJ / 58 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 3.2 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Roulés de dinde et purée de pois à la menthe
35 min
Riz à la tomate
30 min
Papillotes de saumon et couscous aux tomates séchées
35 min
Flammekueche aux lardons et herbes aromatiques
1 godz.
Flammekueche avec courge, pommes et fines herbes
1 Std. 30 Min
Rouleaux de printemps
55 min
Pain grillé suédois aux graines de pavot et au romarin
Geen beoordelingen
Glace au babeurre à la framboise et à l'orange
Geen beoordelingen
Tortiglioni au poulet et olives noires
35 min
Tagliatelle au basilic sauce olives et tomates
1h 25min
Poitrines de poulet et topping aux courgettes
50min
Kebabs de boulettes de poulet au riz
1h 40min